Saltar apartados

Geolodia 2019

Geolodia 19

El diumenge 12 de maig es durà a terme el GEOLODIA-ALACANT en EL CABECÓ D’OR-COVA DEL CANELOBRE DE BUSOT. Com en les dues edicions anteriors, hem limitat l'assistència a 1000 persones (per ordre d'inscripció).

Esperem que entengueu que aquesta decisió té com a objectiu atendre els/les participants amb la major qualitat possible. També mantindrem la decisió per als pròxims anys que Geolodía-Alacant es limite a un itinerari guiat dirigit a un públic adult. Això no significa que no puguen asistir-hi xiquets i xiquetes, sinó que no organitzarem tallers dirigits a un públic familiar.

SOBRE L'ITINERARI: ruta de 10 quilòmetres de longitud amb un desnivell de pujada d'uns 400 metres i de baixada de 630 metres. DIFICULTAT MODERADA (s'ha de tenir costum de fer rutes de senderisme; cal tenir bona forma física).

Hi haurà autobusos llançadora des del poble de Busot fins als punts d'eixida i de finalització de la ruta.

Per a cobrir el cost dels autobusos llançadora enguany es cobrarà un preu de 3 euros (INCLOU LA VISITA GRATUÏTA A la COVA DEL CANELOBRE), què es pagarà el mateix dia de l'activitat.  Així volem evitar cues d'espera.

En cas que estigueu interessats/interessades a participar podeu fer la vostra inscripció online A partir del DIVENDRES 12 D'ABRIL (a partir de les 09:00 hores i fins el dia 15 a les 13:00) en els enllaços següents:

Inscripció online. Castellà:

Inscripció online. Valencià:

MOLT IMPORTANT: el DIMECRES 17 d'abril es publicarà la llista de persones admeses. A partir d'aqueix moment, enviarem per correu electrònic i posarem en la web del departament tota la informació logística a les persones assistents (zones d'aparcament, punt de trobada, …).

Salutacions,

 

El Comité organitzador GEOLODIA 2019 BUSOT

 

Departament Ciències de la Terra i del Medi Ambient


Universitat d'Alacant
Campus de Sant Vicent del Raspeig | 03690 | Espanya

Tel: (+34) 96 590 3552

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464